Werkwijze

Een werkwijze die werkt!

De uitvoering

Kwaliteit en service staan bij Vos Projecten hoog in het vaandel. Daarom worden alle projecten in eigen beheer uitgevoerd. Zo staan we garant voor de perfecte plaatsing van alle meubels. Voor werkzaamheden die niet tot het werkgebied van Vos Projecten behoren, zoals het verleggen van leidingwerk of het plaatsen van tegelwerk in keukens of badkamers, schakelen wij een van de bedrijven in waarmee we samenwerken. Op die manier blijft de controle bij Vos Projecten. Bent u zelf handig? Vos Projecten kan ook halffabrikaten leveren; deze kunt u dan zelf in elkaar zetten.

Aan de slag met het ontwerp

Na goedkeuring van de offerte gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp. Dit gebeurt compleet in eigen beheer. U krijgt eerst een schets te zien, die uitgewerkt wordt tot een officiële werktekening, waarin ook de kleurstelling en het materiaalgebruik is beschreven. Een driedimensionale impressie tekening geeft u vervolgens een goed beeld van het eindresultaat. Ook indien u al beschikt over een ontwerp kunt u bij ons terecht. Wij werken uw ontwerp dan uit tot een werktekening. Vos Projecten is er voor uw tevredenheid.

Wij werken samen met Cibap en leiden mensen op met de opleiding Ruimtelijke Vormgeving. Na het volgen van de opleiding Cibap in Zwolle ronden de studenten een stage af bij Vos Projecten. Ze verzorgen 3D visualisatie's van de projecten zodat u als klant een heel duidelijk beeld heeft van hoe het eruit komt te zien en wat het nieuwe meubel of interieur met uw huis/ bedrijf gaat doet. Weet u niet precies wat u wilt maar zou u graag een make-over willen van uw bedrijf/ huis? Ook dan kunnen we met u doornemen wat uw wensen zijn en zo een mooi nieuw ontwerp maken. Het restylen kan door middel van uw bestaande meubels, door maatwerk te ontwerpen maar ook een combinatie van deze twee. Zo heeft u een goed beeld van wat de mogelijkheden zijn en vindt u misschien oplossingen waar u anders nooit aan had gedacht. 

De offerte

De offerte kan zo specifiek zijn als u maar wilt, helemaal uitgesplitst per sectie. Heeft u iets meer tijd nodig om tot een beslissing te komen? Wij horen graag van u of uw wensenpakket in de tussentijd is veranderd en houden u uiteraard op de hoogte van nieuwe kleuren en materialen.

Een goed gesprek

Uiteraard starten we het hele proces met een goed gesprek. Hierin achterhalen wij precies wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij een voorstel kunnen leveren dat op uw lijf geschreven is. Wij hechten aan een persoonlijk contact; u heeft daarom maar te maken met 1 contactpersoon binnen Vos Projecten, die u constant begeleidt in het hele proces.

Kwaliteit

Wilt u een nieuwe keuken of bar, balie of vitrine? Een compleet ingericht kantoor? Neem contact op met Vos Projecten en wij zorgen voor kwaliteitsmaatwerk. Uw opdracht is gecompliceerd? De woorden "kan niet" komen niet voor in ons woordenboek.

Wilt u graag iets door ons laten maken maar weet u nog niet precies hoe u het wilt hebben? Voeg ons dan toe op pinterest en doe inspiratie op in onze verzameling van inspirerende beelden! Bekijk de inspiratiepagina.

Unieke interieurs van de beste kwaliteit

Bekijk onze werkwijze of laat je inspireren door onze projecten.