Vloeren

Houten vloeren

Houten vloeren

 

Bekijk de prijzen

Als u aan de geschikte vloer voor vloerverwarming denkt, denkt u vast niet aan een houten vloer. De meeste mensen weten niet beter dan dat hout en temperatuurverschillen niet samen gaan en over het algemeen is dit ook waar.

Toch heeft Vos Projecten een prachtig assortiment samengesteld van houten vloeren die zeer geschikt zijn voor vloerverwarming. Deze vloeren kunnen direct verlijmd worden op de betonvloer of zwevend gelegd worden inclusief ondervloer. Deze vloeren worden geleverd onder sluitende garantievoorwaarden en inclusief 10 jaar onderhoud.

Elke 2,5 jaar zal de vloer een onderhoudsbeurt krijgen. Ook worden de vloeren tegen een vaste prijsstelling aangeboden en tussen de vierkante meter prijs van een plankenvloer en visgraatvloeren zit maar € 10,- verschil. Dit maakt een visgraatvloer wel heel aantrekkelijk. De vloer wordt door eigen vakmensen gelegd en volledig afgewerkt met wit gegronde MDF plinten welke in elke gewenste kleur geschilderd kunnen worden.

Ook voldoen deze vloeren aan de geluidseisen van appartementen door middel van de 10 dB ondervloer. Gaat u toch liever voor een PVC vloer? Ook dan hebben wij een ruim aanbod voor u. Bent u benieuwd of deze vloeren misschien de oplossing zijn voor u? Neem dan eens contact met ons op en dan kunnen we u meer informatie verstrekken.

Meer informatie

Unieke interieurs van de beste kwaliteit

Bekijk onze werkwijze of laat je inspireren door onze projecten.